Despre Noi

Despre Vila Aurelia

Despre Vila Aurelia

Situata intr-un peisaj idilic, pe malul lacului Prisaca, Vila Aurelia este o locatie noua, pe soseaua DN67D ce face legatura intre Baile Herculane si Targu Jiu. Cu o distanta de doar 8 km pana in localitatea turistica Baile Herculane care are o traditie turistica de peste 2000 ani, 3 km pana la strandul termal 7 Izvoare, 4 km distanta de izvoarele cu ape sulfuroase si 14 km distanta pana la Gara Baile Herculane. Locatia Vila Aurelia este una ideala pentru petrecerea timpului intr-un mediu relaxant si sanatos, aerul fiind puternic ionizat.

Corpul de cladire situat la sosea detine 6 camere de cazare cu bai proprii dotate cu dus, plus un apartament la mansarda cu baie proprie cu cada, iar unele camere sunt dotate cu balcoane. Toate camerele au vedere la lac si munte, asigurandu-va ca veti avea parte de o sedere relaxanta.

"Va asteptam cu drag in noua locatie pentru a petrece un concediu ne neuitat"

Aurelia

De asemenea, Vila Aurelia poseda o sala de mese proprie, dotata cu toate facilitatile necesare pentru prepararea mancarii, dar si cu televizor si restul accesoriilor necesare.

Daca vreti sa fiti chiar mai aproape de lac, cabana este situata mai aproape de acesta si are 3 camere de doua persoane, o zona de relaxare ideala pentru aceia dintre dumneavoastra care vor sa se simta in largul lor in mijlocul naturii, o camera cu o canapea extensibila, dar si o zona de servit masa si o bucatarie dotata cu toate utilitatile si o baie cu dus.

Nu ezita! Vila Aurelia este locatia perfecta pentru cei care cauta linistea si frumusetea naturii!